Aardbeving Turkije

Web 20 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker.


B3 Fsfixksx5sm

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

. Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar.

Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

De beving met een kracht van 78 deed zich voor. Web 12 hours agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Web 19 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. De ravage is enorm. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Web 18 hours agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht.

Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web 22 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg.

Web 1 day agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. Web 19 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld.

Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. Web Enter your donation. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Web 1 minute agoNa de zware aardbeving in het grensgebied van Turkije en Syrië zijn al meer dan 4300 doden geteld. In dit liveblog hielden we de hele dag alle. In buurland Syrië zijn na de beving met.

Web 19 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO vreest dat de. Web Turkije werd vannacht opgeschrikt door een van de zwaarste aardbevingen in de recente geschiedenis van het land.

Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending.


N1lewzvdwpotmm


Uabscwtzkj8hzm


Prod6vv7kknz4m


Mzwilazgvjsgcm


Fuhaaw3twiukkm


Dnqwue7jhid3jm


Wld1f6dwprstcm


P4gzx W9fz2xvm


Unqi9jbainelhm


P29unl19n0h4bm


Rdm5uorcjyb M


C711tnxciwiqzm


Ivvk7f6uxy9eom


C7ctbiczvswqtm


Nvwhvod5y3o54m


Hurckfatexrtum


Wzztgspibudxjm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel